Waarom bvekennis?

Op bvekennis.nl vindt u snel en eenvoudig kennis over beroepsonderwijs en volwasseneneducatie (bve). Naast onderzoeksrapporten vindt u hier onder andere beleids- en visiedocumenten en links naar relevante sites. Bvekennis.nl is een dienst van het Expertisecentrum Beroepsonderwijs (ecbo).

Bvekennis.nl bevat informatiebronnen en publicaties over de bve-sector. Van onderzoeksrapporten tot beleidsnota’s, gepubliceerd tussen 2005 en nu. Deze verzameling wordt doorlopend uitgebreid met nieuwe publicaties.

Uitgebreid doorzoekbaar

U kunt direct zoeken naar publicaties vanaf de homepage. Daar kunt u ook zoeken in drie bestanden: monitors, internetbronnen en organisaties. Bent u op zoek naar een bepaald thema binnen het beroepsonderwijs of de volwasseneneducatie, kijk dan ook op de website van de Canon beroepsonderwijs.

Voor wie?

Bvekennis.nl is er voor iedereen die zich bezighoudt met beroepsonderwijs en/of volwasseneneducatie. Docenten, beleidsmedewerkers, innovatiemanagers en onderzoekers – van ministeries, brancheorganisaties, scholen en onderzoeksinstellingen kunnen hier snel een actueel overzicht vinden van relevant onderzoek over hun beleids- of onderzoeksthema.

Contact

Heeft u vragen en opmerkingen of bent u geïnteresseerd in partnerschap?Neem dan contact op met Joost Franssen.